Beqiraj: Gjeloshaj animoj politiken shqiptare

Zyhni Beqiraj:

I nderuar Nik, se pari uroj te jeni mire dhe ashtu sic desheroni .Shkrimi im me titull :”Kuvendi i Shqiperise i celi driten jeshile antaresimit te Malit te Zi ne NATO” eshte botuar (nje pjese) edhe sot ne Gazeten Koha Javore me titull: Pergjegjshmeri ndaj detyrimeve si vendanetar i NATO-s”.

Gjithsesi bashkangjitur shkrimi i plote botuar me date 28 Qershor 2016 ne Shqiperi ne gazetat:- BULEVARD, TELEGRAF, SOT.

Uroj qe te keni mendim pozitiv. Gjithsesi nje opinion i juaji me intereson vec te tjerash edhe peru nifikimin e faktorit politik shqiptar ne MZ dhe jo vetem, per te drejtat dhe lirite e shqiptareve ne MZ

 

Shperndaje