Pa debat nëse Vujanoviq e ka shkelë kushtetutën

Kuvendi i Malit të Zi nuk e renditi në rënd të ditës propozimin që të debatohet nëse presidenti i Malit të Zi Filip Vujanoviq e ka shkelur kushtetutën me mos shpalljen e zgjedhjeve në kryeqytet dhe në komunat urbane Tuz dhe Gollubovc.

Propozimin e Malit të Zi Demokratik e përkrahen 36 deputet, 33 ishin kundër kurse 3 u deklaruan të përmbajtur.

Shperndaje