U mbajt takimi i radhës i Unionit të Bashkive shqiptare

U mbajtë dje në Tiranë takimi i radhës i Unionit të Bashkive shqiptare në Rajon.

Në këtë takim u vendosën shtyllat e bashkëpunimit për aplikimin e përthithjen e fondeve të BE-së.

Komuna e Tuzit u përfaqësua nga Emin Haxhi, sekretar i Sekretariatit për financa dhe zhvillim ekonomik.

Fotografia e Genci Kojdheli
Shperndaje