Abazoviq-Bregu: Bashkëpunimi i ngushtë, çelësi i zhvillimit të rajonit

Zëvendës Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq priti sot Majlinda Bregun Sekretaren e Regional Cooperation Council

Një takim produktiv, u ra dakord për projekte konkrete që do të sjellin diçka të re në Ballkanin Perëndimor. Bashkëpunimi i ngushtë është çelësi i zhvillimit të rajonit tonë, konkluduan bashkëbiseduesit.

Malësia.ME

Imazhi mund të përmbajë: një ose më shumë njerëz, njerëz të ulur dhe E brendshme
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!