Fushata për zgjedhjet në komunën e Ulqinit (Video)

Me 4 shkurt në Komunën e Ulqinit në Malin e Zi, mbahen zgjedhjet vendore ku garojnë tetë parti dhe dy koalicione. Partitë politike shqiptare në këto zgjedhje janë rreshtuar në tre lista zgjedhore. Zgjedhjet për komunën me shumicë shqiptare në Malin e Zi, vlerësohen si tejet të rëndësishme.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!