Dukaj qëndroi në vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit

Sot pata kenaqësinë të vizitoj Komunën e Ulqinit, gjatë së cilës u takova me kryetarin e komunës, Omer Bajraktarin dhe bashkëpunëtorët e tij.

Gjatë takimit diskutuam për tema të shumta që kanë të bëjnë me funksionimin e Komunës së Ulqinit, projektet aktuale, reformën e administratës publike në të gjitha nivelet, me theks të veçantë në reformën e vetëqeverisjes lokale, si dhe modalitetet për përmirësimin e bashkëpunimit me Ministrinë përkatëse.

Marash Dukaj

Shperndaje