Gjeloshaj: Të rrim në gjirin familjar – Kujdesi është i domosdoshëm, por nuk është nevoja për panik!

Të nderuar qytetarë,

Sikur u njoftuat përmes mediumeve, edhe në Mal të Zi u konfirmuan dy rastet e para të Korona Virusi (Covid-19).

Apeloj dhe u lus të gjithë Juve që t’u përmbahemi masave që Qeveria dhe Shtabi emergjent kanë ndërmarr, për parandalimin e kësaj pandemie! Është shumë e rëndësishme që sa më shumë të rrim në gjirin familjar, me qetësi, të mbajmë higjenën personale dhe të ambientit ku jetojmë.
Kujdesi është i domosdoshëm, por nuk është nevoja për panik!

Komuna e Tuzit ka ndërmarr të gjitha masat e nevojshme, në mbështetje me sygjerimet e institucioneve relevante. Ne mbetemi të hapun në çdo kohë për të ndihmuar qytetarët në lidhje me këtë çështje!

Sinqerisht,
NGJ

Shperndaje