Erakoviq: PDS e gatshme të ulet dhe të bisedojë me Demokratët

Koalicioni ”Paqja është kombi ynë” ka bërë lëvizje që çojnë në përçarje dhe nëse ata duan drejt rrugës së pajtimit, atëherë nuk ka problem të ulemi dhe të flasim dhe të shohim nëse është kështu – tha nënkryetari i PDS-së Jevto Erakoviq në RTCG.

“Por nëse është vetëm deklarative dhe ata vazhdojnë të zbatojnë politikën si deri më tani, unë jam i sigurt se qytetarë do ta shohin dhe së shpejti do të vijë deri te shembja,” tha Erakoviq .

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!