Shkarkohet kryetari i Kuvendit të Tivarit

Me votat e këshilltarëve të DPS-it, Partisë boshnjake, Socialdemokratëve dhe Malit të Zi Pozitiv është shkarkuar dje kryetri shqiptar i Kuvendit komunal të Tivarit Osman Subashiq.

Siç mësohet Subashiqin do ta zevendësojë Radomir Novakoviq Cakan nga Mali Zi Pozitiv.

Kuvendi i Tivarit ka gjithsej 37 këshilltarë nga të cilët 13 janë të DPS-it, Socialdemokratet kanë 4, ndërsa Mali Zi Pozitiv, Partia boshnjake dhe Lidhja Demokratike nga një. Poashtu në Kuvend janë të përfaqësuar 5 këshilltarët e pavarur që i përkasin Demosit aq sa ka edhe Fronti./Ulqinionline/

Shperndaje