Në Mal të Zi palët pranë marrëveshjes (Video)

Opozita dhe pushteti në Mal të Zi janë pranë marrëveshjes politike mbi një Qeveri të besimit zgjedhor. Marrëveshja e inicuar nga kryeministri malazez Milo Gjukanoviç, i ofron opozitës disa ministri të rëndësishme si dhe disa vende kyçe në Qeveri deri në zgjedhjet e ardhshme parlamentare që priten të mbahen në fund të këtij viti.

Vasel Sinishtaj thotë se marrëveshjen e mundëshme e sheh si një shans të mirë të opozitës për tu kyçur në qeveri.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e pregaditur nga Ali Salaj për Zërin  e Amerikës

Shperndaje