Dorëzohet iniciativa për shkarkimin e Raduloviq – Varet nga MZ Pozitiv

Dje 34 deputet kan dorëzuar iniciativën për shkarkimin e Branko Radulloviq nga funksioni i nënkryetarit të Parlamentit.

Kjo iniciativë është filluar për shkak të sjelljeve të papërshtatshme dhe të pahijshme të Radulovic në Parlament, ka theksuar shefi i Klubit të deputetëve të PDS Millutin Simoviq.

Ashtu si në rastin për shkarkimin e Ranko Krivokapiq edhe shkarkimi i Branko Radulloviq do të varet nga votat e deputetëve të Malit të Zi pozitv./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!