Mali i Zi, projekt për të mbrojtur të rinjtë (Video)

Shoqëria civile dhe institucionet vendore dhe shtetërore në Ulqin, për herë të parë krijuan një partneritet në luftën kundër abuzimit me droga dhe kundër kriminalitetit të të miturëve.

Shperndaje