U dorëzuan 17 lista zgjedhore

Listat për zgjedhjet e ardhshme të jashtëzakonshme parlamentare janë dorëzuar nga 17 parti, koalicione dhe lista qytetare.

Në zgjedhjet parlamentare të cilat do të zhvillohen më 11 qershor do të garojnë dy lista shqiptare. Koalicioni “Forumi Shqiptar” i përbërë nga ASH-LDSH-UNSH që do të udhëhiqet nga Nik Gjeloshaj.


Lista quhet Forumi Shqiptar – Nik Gjeloshaj “BESA për Zhvillim Evropian”.


Koalicioni tjetër është ai në mes Forcës, PD, LDnëMZ dhe listes qytetare Levizja per Tuz dhe udhëhiqet nga Genci Nimanbegu. 

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!