CANU: Gabimet do të përmirësohen, Fjalori është vepër kapitale e kulturës malazeze

Nga Akademia malazeze e shkencave dhe arteve është njoftuar se Fjalori i gjuhës popullore dhe letrare malazeze ka disa gabime dhe shpjegime të papërfunduara, të cilat do të shqyrtohen dhe përmirsohën.

KëshillI u bënë thirrje të interesuarve që vërejtjet dhe sugjerimet në lidhje me fjalorin ti dërgojnë në adresë të Këshillit për punimin e fjalorit dhe Akademisë.

Këshilli konstatoi se Fjalori është vepër kapitale e kulturës malazeze, kështu që do të bëjmë çdo gjë që ajo të bëhet pronë e çdo qytetari të Malit të Zi.

Shperndaje