Dukaj: Shkolla në Dacaj do të rindërtohet plotësisht, ashtu siç kemi premtuar

Ministri i Arsimit, Damir Shehoviq dhe Drejtori Gjeneral, Marash Dukaj vizituan sot Shkollën Fillore në Dacaj të Rozhajës.

Siç njofton Dukaj përmes facebook, shkolla do të rindërtohet plotësisht dhe me vlerë prej 215.000 euro.

Shkolla në Dacaj të Rozhajës do të rindërtohet plotësisht, ashtu sikur kemi premtuar.Vlera e projektit është 215.000 € , njofton Dukaj.

SHF ”Dacaj” është shkolla e vetme shqipe në Rozhaje, e cila para disa kohe pësoi dëme të mëdha pasi që zjarri kaploi objektin e shkollës./Malësia.ME/

Më poshtë mund të shikoni projektin e shkollës së re:

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!