Në Ulqin pushojnë mbi 23.000 turistë

Sipas të dhënave të Organizatës Turistike, në qytetin e Ulqinit për momentin janë të regjistruar 23. 867 turistë, nga të cilët vetëm 391 janë vendas, kurse pjesa tjetër janë të huaj.

Në hotele janë duke pushuar 2816 turistë, në kampe dhe pushimore 278, kurse në akomodim privat janë të regjistruar 20 ,793 prej tyre.

Shperndaje