Me 19 korrikun fillion procesi gjyqësor ndaj të akuzuarve për grusht shteti

Në bazë të kërkesës së prokurorit special, Gjykata e Lartë e Podgoricës caktoi 19 korrikun si fillimin e procesit gjyqësor ndaj të akuzuarve për grusht shteti në prag të zgjedhjeve parlamentare në Mal të Zi. Ndërkohë qeveria njoftoi për vizitën e Nënpresidentit amerikan Mike Pence në Mal të Zi, i cili do të marrë pjesë në Samitin e Kartës së Adriatikut më 2 gusht në Podgoricë. Vizita e tij shihet nga analistët si rikthim i rajonit nën ndikimin strategjik të SHBA-së dhe BE-së.

Shperndaje