Sukobina pika më e frekventuar kufitare (Video)

Nga Ministria e punëve të brendshme është njoftar që 12 deri në 13 mijë njerëz hyjnë për çdo ditë në vend nëpërmjet pikave më frekuente kufitare në Sukubinë, Debeli Brijeg dhe Dobrakovo.

Në kumtesë thuhet se në këto pika kufitare mesatarisht pritet prej në 10 deri në 45 minuta.

Kontrollet në kufi kryehen në mënyrën më të shpejtë të mundshme, thonë nga MPB-ja malazeze dhe lusin qytetarët dhe turistët për mirëkuptim sepse procedurat kufitare, edhe pse të shkurtuara, duhet të kryhen./ul-info/

Shperndaje