Sonte, në Milesh mbrëmje folklorike vallëzuese nga SHKA “Liria”

SHKA “Liria” nga Mileshi në bashkëpunim me QIK “Malësia”, organizojnë sonte më 17 gusht mbrëmje folklorike vallëzuese në skenën verore në Milesh, duke filluar nga ora 20:30.

SHKA ”Liria” kultivon një folklor të pasur burimor të popullit shqiptar, muzikë, valle dhe kostume origjinale, dhe me sukses vite me rradhë ruan traditën e folklorit shqiptar në Ma të Zi.

Musafirë të mbrëmjes janë SH.K.A nga Malësia./Malësia.ME/

Fotografia e Musliman Shqiptar

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!