Markoviq: PDS fiton bindshëm

Partia Demokratike e Socialistëve, bindshëm do ti fitojë zgjedhjet, vlerësoi zëvendëskryetari i PDS, Dushko Markoviq, dhe tha se, pavarësisht nga rezultati, në qeverin e re dëshirojnë të ketë sa më shumë subjekte politike të cilat janë të gatshëm të punojnë për të mirën e shtetit dhe qytetarët e saj.

Pavarësisht nëse PDS do të jetë në gjendje të formojë qeverinë vetëm, ne shumë herë qartë kemi thënë se ë qeveri duam sa më shumë subjektet politike, të cilat janë të gatshme të punojnë për të mirën e shtetit dhe qytetarëve të saj. Nëse pas zgjedhjeve, në skenën politike do të ketë këso subjektesh politike, deran do ta kenë të hapur “, tha Markoviq për agjencia MINA.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!