Cila do “festë” e mundshme në Guci, nga cili do subjekt shqiptar është qesharak!

Shkruan: Edon Balidemaj

LOKALE:

Cila do “feste” e mundshme ne Guci, nga cili do subjekt shqiptar eshte qesharak!

E vetmja liste/subjek qe ka arsye per e festuar eshte DPS-i, partia e Kryeministrit, qe mori 9 (nga 30 keshilltare).
Shqiptaret 7! Me 42% popullsise.
(Lidhja : 4 // UDSh-ASh : 3)

QENDRORE:

Secila tendence e partive te pakicave, per te kushtezuar DPS-in se “nese s’i permbush keto kushte – shkojme me ProRuset” eshte e rrezikshm… e edhe nese ka rezultat ne fillim, fundi do jete i keq.

Duhet te pranojme realitetin, se shumica e shqiptareve ne Mal te Zi, jane votues te DPS-it – i mire apo i keq.

Kushtezim, duhet ne kuptimin e kushteve qe jane proporcionalisht te pranuashme dhe qe nuk ofendojne ne asnje menyre asnjerin partner te koalicionit.

Fitorja e DPS-it, dhe koalicioni ku ben pjese edhe komuniteti shqiptar eshte “bllokimi” i mundesise se fundit qe Russia te “merr” Malin e Zi.

Kjo (qeveri) do ishte ne nder te Amerikes! Amerika, ishe ajo qe ilegalisht e nisi luften kunder Serbise per shqiptaret dhe per kete jemi te gatshem mos te luajme lojera!

E edhe me mire do ishte, nese LD-ja do kishte pase #guxim per t’iu bashkuar koalicionit #fitimtar dhe te fitoheshin #dy deputet shqiptar!

#NATO – Hap i sigurte, me shqiptare te vendosur! (Dy slloganet fituese)!

Patriotet, kane ku te “shprehin” mllefin!

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!