Video lajm: Sërish rrahje masive në Gjimnazin ”25 Maji” në Tuz

Në Gjimnazin ’25 Maj’ në Tuz ka ndodhur sërish rrahje mes nxënsve. Siç mësojmë rrahja ka ndodhur mes nxënësve të paraleleve në gjuhën shqipe dhe atyre të gjuhës malazeze.

Shperndaje