Të shtunën: „DITA E GËSHTENJËS” në Krajë

Të shtunën, me 19 nëntor, në qendër të Krajës, në Ostros, për të dhjetën herë do të mbahet “Dita e gështenjës”.

Ky manifestim tradicional organizohet nga Bashkësia lokale Ostros, Komuna e Tivarit dhe Organizata turistike e kësaj komunë.

Është paralajmëruar që në Ditën e sivjetmë të gështenjës mysafirët do ti argëtojë Gjyste Vulaj, Muzafer Koliqi, Merima Njegomir… /ul-info/

Shperndaje