Sërish sulmohet Flamuri shqiptar: Shtetasi shqiptar gjobitet dhe dëbohet nga Mali i Zi!

Policia e Tivarit ka dorëzuar kërkesë për fillimin e procedurës për padi penale kundër shtetasit të Republikës së Shqipërisë I.D (64), njoftojnë nga Drejtoria e Policisë, raporton malësia.me.

Siç thuhet nga Drejtoria e Policisë, dje në manifestimin ”Dita e Gështenjës” në Ostros (Komuna e Tivarit) shtetasi i Shqipërisë ka shkelur rëndin dhe qetësin publike duke shfaqur flamurin e Republikës së Shqipërisë.

Shtetasi shqiptar është dënuar me 300 euro dhe i është vendosur masa e
dëbimit të shtetasit të huaj nga teritori i Malit të Zi me kohëzgjatje prej një muaji. /Malësia.ME/

Shperndaje