Gjeka: Cungu humbi të gjithë kapitalin politik

Në reagimin e kaluar i bëra thirje kryetarit të Forcës Nazif Cungut që të jap dorëheqe dhe të kërkoj falje nga qytetarët e Ulqinit .

Përgjigjen ma konfirmoj përmes ndëgjuesve të pasjellëshem të partis që nuk ka guxim e as rrespekt ta bëj atë . Kështu që falje nga qytetarët e Ulqinit do të kërkoj un sepse Fatmir Gjeka është fajtor që në shtator të vitit 2011, Nazif Cungu u bë kryetar I Ulqinit. Por ,shumë shpejt e kemi parë që në pytje ishin synimet e tija të vërteta , interesi ,dhe dëshirat . Qellimet I kishte të gabuara , interesin personal ,kurse deshira ishte që I tër Ulqini të behet pronë private e Nazif Cungut.

Mbas 2.5 viteve ,me partnerët e kualicionit e ndaluam që nga aj funkcion të vazhdoj të ju bëj padrejtësi qytetarëve të Ulqinit . Mbas zgjedhjeve në janar të vitit 2014 , arritën në përfundim që ndoshta ka mësuar një mësim që nga pozicioni në anën tjetër të bëj më pak keq . Por prap u mashtruam , ku ambicioni I tij I madh ishte që më çdo kusht të jet kryetar I komunës . Lakmia tregtare , dhe asnjëfar talenti për politik e ka bër që të humb të gjithë kapitalin politik dhe të gjendet në fund.

Sinqerisht : Kjo është një tregim i dhimbëshem për të gjithë ne në Ulqin , dhe për zhgënjimin tim personal dhe për atë se çka njoftojn organet kompetente , ndihem shumë keq gjersa e shkruaj këtë .
Por Cungu vazhdon të bredh ,të flas gjëra të pavërteta , t’ju bëj pengesa autoritetëve lokale kudo që mundet . Por më e zgjuar për te do të ishte ,që të kërkoj një avokat të mir për rastin ‘’Shas’’.

Prandaj , Cungu definitivisht është lexuar ,dhe I demaskuar në skenën publike . Mundet vetëm ti fasinoj koleget e partis edhe për një koh të shkurt ,dhe ti perdor për interesat e veta në menyr të rreme . Kështu një e till është deklarata e Forcës nga fillimi e deri në fund të fjalës, që Nazif Cungu nuk pat guximin ta nënshkruaj.

Shperndaje