Abazoviq: Nuk e ndërpresim bojkotin as për shkak të NATO-s

Bojkotin opozitarë të Parlamentit, nuk duhet ndërprerë për asnjë çështjeje, duke kyçur këtu edhe NATO integrimet, konsideron deputeti i Lëvizjes qytetare URA , Driatan Abazoviq.

Nuk do të ketë ndërprerje të bojkotit opozitarë në Kuvend, ka thënë ai .

Bojkoti është dëshmuar si mjet shumë efikas në luftën kundër pushtetit jo legal dhe jo legjitim në Mal të Zi dhe cirkut të përgjithshëm të kryer në ditën e zgjedhjeve me 16 tetor, ka deklaruar Abazoviq, për gazetën DAN.
Asnjë çështje, madje as NATO integrimet, nuk mundet dhe as që do të shkatërrojë unitetin opozitarë në luftën për krijimin e kushteve për zgjedhje të ndershme dhe të lira, ka pohuar Abazoviq.

Shperndaje