Kelmendi po lidhet me Plavë e Gucinë (Video)

Kelmendi është skaji më verior i Shqipërisë dhe pjesë e bukurive të Alpeve shqiptare.

Në këtë zonë ndodhet edhe pika kufitare që lidh Kelmendin me Plavën dhe Gucinë. Vitet e fundit, në Kelmend kanë nisur një numër programesh zhvillimi, që synojnë përmirësimin e infrastrukturës rrugore, nxitjen e turizmit dhe lëvizjen e lirë të shtetasve në të dy anët e kufirit mes Shqipërisë dhe Malit të Zi.

“Zëri i Amerikës” transmetoi mbrëmë një reportazh nga kjo zonë.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!