Podgorica mbi kufirin Mal i Zi-Kosovë (Video)

Zyrtarët malazezë e mbështesin Marrëveshjen mbi kufirin me Kosovën duke e cilësuar demarkacionin në përputhje të plotë me kufirin administrativ të vitit 1974.

Ata e vlerësojnë edhe punën e ekspertëve ndërkombëtarë, të cilët nuk gjetën asnjë shkelje ligjore në shënimin e kufirit mes Malit të Zi dhe Kosovës.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!