Gjelaj: LDSH të rishqyrtoj ftesën për bojkot

Te nderuar Malesore!

Jemi ne javen e fundit te fushates zgjedhore dhe me kenaqesi verejme se numri i mbeshtesve per Alternativen Shqiptare po rritet cdo dite. I bejme thirrje subjektit bojkotues, te rishikoje pozicionin e vet pasi nje politike e tille nuk eshte ne interes te Malesise, por vetem kunder saj. Te ndergjegjshem qe gjendja ne Malesi eshte si pasoje e politikes percarese dhe mospajtuese ndermjet subjekteve nacionale shqiptare. Eshte koha t’i themi mjaft kesaj sjellje. 

ESHTE KOHA QE TE MOS LEJOJME QE TE TJERET TE MOS NA PERCAJNE MES VETIT.
MALESIA eshte e jona dhe duhet te mbrojme vlerat e saj shekullore. Eshte koha te mbeshtesim njeri tjetrin, ashtu sic i ka hije shqiptarit. Pervojat e kaluara duhet te na japin mesime. Duam te jetojme ne vatrat tona, ne Malesi, Podgorice e kudo ku ka shqiptare, me dinjitet dhe me virtytet me te mira.

Malesore!
Alternativa Shqiptare eshte e pergatitur per perfaqesim dhe faktorizim te shqiptareve kudo qe jetojne. Me ASH ndjehen te gjithe te perfaqesuesuar. Kemi treguar qe dime tju perfaqesojme dhe ju garantojme te gjithe sebashku do te jemi akoma me perfaqesues ne te gjitha nivele shoqerore dhe shteterore ne Malin e Zi.

Ju ftojme me 27 maj te dilni sa me masivisht ne zgjedhje dhe RRETHONI NUMRIN 6, numri i cili do tju prezantoje me dinjitet dhe krenari shqiptare.

NUMRI 6, vota juaj.

Shperndaje
2 Comments
error: Të drejtat e rezervuara !!