Lumi dhe Dhurata risjellin “Simpatinë” e Edonës dhe Memlit

Është lansuar bashkëpunimi mes Lumi B dhe Dhurata Dorës, një ripërpunim i këngës së Edona Llalloshit dhe Memli Krasniqit “Simpatia”.

Ky është bashkëpunimi i parë mes dy këngëtarëve, por që duket që është pritur mirë.

Në videon më poshte mund ta dëgjoni këngën “Simpatia” nga Dhurata Dora dhe Lumi B në version të ri.

Shperndaje