Peshkimi i paligjshëm dëmton ekosistemin ujor në Ulqin (Video)

Gjuetia e paligjshme dhe përdorimi i dinamitit ka larguar peshkun nga bregdeti i Ulqinit dhe e ka dëmtuar ndjeshëm ekosistemin nënujor të kësaj pjese të bregdedit të Adriatikut. Peshkatarët sportivë japin alarmin për rrezikun dhe pasojat e gjuetisë së peshkut me lëndë plasëse, duke kërkuar ndërhyrjen e policisë, dhe institucioneve të tjera.

Shperndaje