Rinia e Mileshit filloi ndërtimin e komplesit spotiv – Ftohën humanistet të ndihmojnë në realizimin e projektit

Rinia e Mileshit ka marrë iniciativë për ndërtimin e kompleksit sportiv në Milesh. Ata falenderojnë të gjithëve që kontribun deri tani dhe ftojnë humanistet tjerë të ndihmojnë në realizimin e këti projekti.

Të dashur miq,

Me ju po shpërndajmë PROJEKTIN e kompleksit sportiv në Milesh (NARLIVAD).
PROJEKTIN e ka inicijuar rinia e Mileshit dhe e kanë mbështetur banorët e Mileshit si dhe bashkëvendasit tonë në DIJASPORE.

Ne kemi angazhuar arkitekten Majda Shukurica që të na e vizatojnë projektin, në mënyrë profesionale dhe moderne.
Sot, me kënaqësi e publikojmë sepse, ky projekt dëshmon pjekurinë dhe vullnetin e vrullshem të rinisë për të progresuar infrastrukturen vendase.

Faliminderit të gjithëve në kontribut të deritanishme dhe ftojmë humanistet tjerë të na ndihmojnë në realizimin e PROJEKTIT.

Ndihma juaj është esencijale!
Vetëm nuk mundena, BASHKË PO

Shperndaje