Nimanbegu: Lista Shqiptare siguroi për Tuz dhe Ulqin 4.550.000,00 € në buxhetin e vitit 2021

F I T O R E

Te nderuar miq,

Dua te ndaj me jua disa lajme te mira!

4.550.000,00 euro te sigurara ne Buxhet per 2021 nga ana e Listës Shqiptare!
Edhe perse Qeveria e Mz ne Buxhetin per 2021 nuk ka parapare investime kapitale per zonat dhe Komunat ku jetojn populli yne,
Me punen qe kam bere me vite kemi dhene kontribut per te ndryshuar kete:

Poashtu, siç ka ndodhur me çeshtjen e Valdanosit para nje jave,

Ashtu edhe dje me 17. qershor 2021, shumica parlamentare dhe koleget e mi nga opozita me njesoj 49 vota unanimisht kan bere ate qe eshte dasht Qeveria, dhe qe nek e kan bere per arsye politikane, Kuvendi ka perkrahe amandamentet e mia, qe kam nder ti perfaqesoj para Listes Shqiptare ne tre lemi qe i propozova:

Urime Tuz Malesi,

me përpjekje të vazhduese dhe të palodhura të Komunes se Tuzit dhe Kryetarit Gjeloshaj, qe loboi pa nderprje per kete rruge, arritem qe te sigurojme investimin për rrugen Tuz – Mataguzh, ne vlere per 4,000,000 €.

Urime Komuna e Ulqinit per sigurimin e vazhdimit te projektit te Kalase ne vlere prej 500,000 €.
Tani sigurisht qe te gjithe ata qe me vite nuk i sillen Kalase se Ulqinit, dhe e kajn obligim institucional, do te obligohen qe te perfundoj rekonstruktimi i plote i gjithe rrugicave te Kalase!

Kurse krahase rruges qe me gezon pa mas, si kontribut Malesoreve te mi – projektit Tuz Mataguzh kam kenaqesi qe pas shume tentativash ligjore qe me ne fund to te niset xhevahiri i te gjithe projekteve:

Lundrimi ne lumin Buna!

Keti vite si projekt ideorë, por me shprese qe inicijativa ime personale te shendrohet ne projektin me te madhe zhvillomore per Malin e Zi dhe Shqiperine!
Buna ishte e lundrueshme para 100 vitesh, kurse tash 7 dekada e ndanë populline tone.

Eshte koha qe me lundrimin ne te te shenohet fillimi i bashkimit tone:

Ekonomike, kulturore, shoqeror ne Ballkanine perendimore europian.

Forca E Re Demokratike
Alternativa Shqiptare
Lidhja Demokratike
@IQPerspektiva @amirhollaj
@Unioni Tuzit

Gjithashtu me gezon pa mas aprovimi i Amandametit te koleges @Fatmir Gjeka
per projektin e rruges Katerkolle – Ostros

Urime te gjithve dhe u takofshim per te mira!

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!