Anketim publik: Alternativa shqiptare rrit përkrahjen e qytetarëve në 2,6%

Qëndra për demokraci dhe të drejtat e njeriut(CEDEM), në muaj korrik zhvilloi një anketim lidhur me situatën politike në Mal të Zi dhe përkrahjen që partitë politike posedojnë.

Alternativa Shqiptare, rezultoi si subjekti i vetëm shqiptar që gëzon përkrahje prej 2,6%. Ndërsa subjektet tjeta shqiptare, sipas kësaj ankete, rezulton se kanë përkrahjen nën 1%.

Duhet potencuar që ky rezultat është një ndër rezultatet me të mira në dekadën e fundit nga një subjekt shqiptar. Gjithashtu kjo tregon qartë, rritjen e subjektit Alternativa Shqiptare nga anketimet e fundit të zhvilluara muaj më parë.

https://www.cedem.me/publikacije/istrazivanja/politicko-javno-mnjenje/category/29-politicko-javno-mnjenje

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!