Gjeloshaj: Ka filluar të asfaltohet aksi rrugor nga bjeshka e Koritës deri në Delaj

Të nderuar miq,

Edhe një aks rrugor me rëndësi të madhe për mbarë Malësinë dhe me gjërë, ka filluar të asfaltohet nga bjeshka jonë e bukur e Koritës, në Malësi deri në Delaj!

Për pjesën e parë vlera e projektit është 275 mijë euro që po e realizon kompania Eurozoks, mbështetur në kontratën me komunën e Tuzit.

Punë konkrete për zhvillimin e Malesisë!

Malësi po ndryshon!

NGJ

Mund të jetë një imazh i në këmbë dhe ambiente të jashtme
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!