Shtrenjtohen derivatet e naftës

Prej sonte në mesnatë çmimet e derivateve në Mal të Zi, do të jenë më të larta 2 deri në 3 cent , i është kumtuar agjencisë Mina Biznis, nga Ministria e ekonomisë.

Një litër euro super 98 dhe 95, do të jenë më të larta 3 centë dhe gjatë dy javëve të ardhshme do të kushtojë 1.28, gjegjësisht 1.24 euro.

Euro dizeli, do të shtrenjtohet 2 cent dhe do të kushtojë 1.11 euro për litër

Shperndaje