Sëbashku për Sportin – Sporti nuk është Politik

Reagim i portierit të KF Otrant Olimpik nga Ulqini ardhur në adresën e redaksisë tonë

Unë Jakup Betuzi portieri i KF Otrant Olimpik dëshiroj që në emrin tim personal dhe në emrin e të gjithë sportistave të Ulqinit ta dërgojmë një mesazh Qytetarve të Ulqinit instucionëve dhe gjithashtu biznesëve që jan në komunën tonë.

Ju thërrasim që sëbashku më përkrahjen tuaj të na mundesoni ne si sportistë të Ulqinit ta paraqesim dhe ta prezentojmë Ulqinin dhe klubet e Ulqinit në çfarë do sporti në menyrën sa më të mirë dhe të sukseshëm. Nese pushteti lokal nuk funkcionon ashtu siç duhet në Komunën tonë, mos të jetë ajo pënges asë faktor për sportin e Ulqinit dhe sportistët që japin maksimumin për ta prezentuar qytetin ton në mënyrën sa më të mirë.

Nëse Politika është duke shkatërruar çdo gjë në komunën tonë i bëj thirrje të largojnë durt nga Sporti dhe që ajo frym ose rrymë negative mos të ndikoj në sport. Se pasuria m e madhe e Qytetit ton që kemi momentalisht është sporti. Prandaj ti harrojm gjithashtu perçarjet dhe thyrjet që kanë ndodh në turneun Ndërkombëtar në Futsall në Ulqin dhe ta sjellim një faqe të re dhe të shkruajmë së bashku një histori të rë dhe të shënojm suksese dhe sëbashku me ju qytetarë me përkrahjen e juaj të jemi ambasador dhe krenaria e juaj.

Shperndaje