Darmanoviq takim me ambasadorin e Kosovës – Mardhënjet shembull i fqinjësisë së mirë

Ministri i Puneve të jashtme i Malit të Zi Srgjan Darmanoviq ka pritur sot në takim ambasadorin e Kosovës në Mal të Zi, Skender Durmishin.

Marrëdhëniet midis Malit të Zi dhe Kosovës janë një shembull i mirë fqinjësisë dhe miqësisë, ndërsa qëllimet e përbashkëta të politikës së jashtme  i orijentojnë dy vendet për të intensifikuar bashkëpunimin në fushën e integrimit evropian, tha ministri malazez Darmanoviq në takim me ambasadorin e Kosovës në Mal të Zi, Skender Durmishin.

“Darmanoviq theksoi se objektivat e përbashkëta të politikës së jashtme për të cilat angazhohemi  dhe konteksti rajonal që ne ndajnë, i orijenton  të dy vendet të intensifikojnë bashkëpunimin në fushën e integrimit evropian “.

Shperndaje