Zenka: Ligji i ri siguron përdorimin e lirë të flamurit kombëtar (Video)

Në një intervistë për Zërin e Amerikës ministri i pakicave në qeverinë e Malit të Zi, Mehmet Zenka tha se miratimi i Ligjit për simbolet kombëtare siguron përdorimin e lirë të flamurit kombëtar dhe eliminon ligjin për rendin publik që sanksiononte në mënyrë të njëanshëm përdoruesit e këtyre simboleve.

Ky ligj, sipas zotit Zenka u mbështet tek përvojat dhe shembujt pozitiv të Evropës Perëndimore duke iu përshtaturrrethanave politike dhe demokratike të malit të Zi.

Mehmed Zenka intervistë për Zërin e Amerikes


Shperndaje