Duke pritur grupin e punës

Kryetari i Kumunes së Tuzit Abedin Axhoviq tha se, Kryeqyteti ende nuk ka formuar grupin e punes, detyra kryesore e të cilit do ishte përcaktimi i Vendbanimeve dhe Kufijve në territorin e Komunës së Tuzit.

Sipas informacioneve tona, nuk është formuar ende grupi i punes, ne jemi të bindur se kryetari Slavoljub Stijepoviq në përputhje me kompetencat e tij do të formoj grupin punes kur të plotësohën kushtet ligjore tha Axhoviq./Malësia.ME/

Shperndaje