Protestë me rastin e përvjetorit të pavarësisë së Kosovës!

Nën organizim të klubi rinor të demokracisë së re serbe (NOVA) dhe aktivistëve jo-partiak , para dy diëve në Podgoricë është mbajtur një protestë me rastin e përvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës.

Ata kan dërguar një mesazh përfaqësuesve të qeverisë aktuale e cila sipas tyre ka shkaktuar një tyrp të madh Mal të Zi me njohjen e Kosovës, tha një përfaqësues i klubit të rinjve të demokracisë së re serbe .Ata në dorë mbanin një pankart ku shkruhej, populli i Malit të Zi nuk të ka prënuar,Kosova është zemra e Serbisë/Malësia.ME/

Shperndaje