Të mërkurën seanca: Tuzin do të qeverisin DPS, PB, UDSH dhe SD

Siç mëson Malësia.ME vazhdimi i seancës konstituive të Kuvendit të komunës së Tuzit në kuadër të Kryeqytetit do të mbahet të mërkurën me 21 shkurt 2018 me fillim në ora 13:00.

Në rendin e dites është pika: Propozim vendimi mbi zgjedhjen e kryetarit të Kuvendit të Komunës

Në seancën e majtur me 29.12.2017 është bërë verifikimi i mandateve të këshilltarëve.

Me shumë gjasa pushtetin në Komunën e Tuzit do të drejtojnë PDS, Partia Boshnjake, UDSH dhe SD./Malësia.ME/

 

Shperndaje