SHQYRTIM PUBLIK, mbi taskat administrative lokale dhe taksat komunale lokale

S H Q Y R T I M P U B L I K
Administrata e të ardhurave lokale publike e Komunës së Tuzit organizon shqyrtim publik lidhur me:
-Propozimvendim mbi taskat administrative lokale;
-Propozimvendim mbi taksat komunale lokale.
më 25.06.2019 në orën 11:00, në sallën e Kuvendit të Komunës së Tuzit.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!