Lindon Gjelaj UD drejtor i shkollës së mesme “25 Maji” në Tuz

Lindon Gjelaj është emëruar UD drejtor i shkollës së mesme “25 Maji” në Tuz.

Përveç angazhimit mbi 15 vjeçar si profesor në gjimnazin e Tuzit, profesor Gjelaj ka qenë edhe këshilltar disa mandate në Kuvendin komunës së Tuzit.

Ai po ashtu disa kohë ishte në pozitën e Sekretarit Shtetëror në Ministrinë e admisnistratës publike si dhe sekretar i KKSH-së. Pëndryshe Lindon Gjelaj është kryetar i degës së ASH për Malësi./Malësia.ME/

Shperndaje