Këngatari Sinan Vllasaliu dhe aktori Bes Kallaku mbështesin Listën Shqiptare

Këngatari nga Kosova Sinan Vllasaliu dhe aktori i njohur nga Shqipëria, Bes Kallaku kanë mbështetur listën shqiptare Genci Nimanbegu – Nik Gjeloshaj.

Kallaku theson se shqiptarët në Mal të Zi jan shëmbull për bashkim dhe i ka urua sukses në zgjedhje bartësit të listës Nik Gjeloshaj.

Sot gjatë ditës listën shqiptare “Koha është tani” e ka mbështet edhe kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj. Ai ka ftuar shqiptarët që me 30 gusht masovisht të dalin dhe të votojnë numri 10.

Shperndaje