Dita e dytë e panairit të librit: U promovua libri i Nikollë Berishaj

Dita e dytë e panairit të librit, përveç se ishte e mbushur me vizitorë të shumtë të të gjitha moshave gjatë gjithë ditës, ndërsa mbrëmja u rezervua tërësisht për promovimin e librave.

Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme

“Gjurmë që (nuk) heshtën” i autorit Nikollë Berishaj, ishte libri i cili u promovua mbrëmjen e sotme, ku panelist ishin – Prof. Dr. Arsim Sinani, Fran Camaj dhe Ismet Kallaba.

Kurse promovimi i librit të dytë “Kopilani” me autor – Çun Lajçi, shtyhet për neser mbrëma në ora 21:00.

Bëhu dhe ti pjesë e librit! Vizito panairin.

Komuna e Tuzit

Mund të jetë një imazh i një ose më shumë persona, njerëz të ulur, ambiente të jashtme dhe natë
Shperndaje