Këshilli Qendror i UDSH-së mbajti mbledhjen në Tuz

Këshilli Qendror i UDSH-së e mbajti të shtunën, me 17.09.2016, mbledhjen e tij në Tuz, ku u vlerësua pozitivisht formimi i koalicionit parazgjedhor, UDSH – FORCA – ASH dhe u la dera e hapur për të gjitha subjektet politike shqiptare që duan t’i bashkohen këtij koalicioni.

Gjithashtu është verifikuar lista parlamentare e UDSH-së, e cila do të udhëhiqet nga kryetari i partisë z. Mehmed Zenka/UO/

Shperndaje