Kajoshaj vizitoi punimet te ubla e Mileshit

Kryetari i Kuvendit të komunës së Tuzit, Fadil Kajoshaj, ka vizituar sot ublën në fshatin Milesh, njërin prej burimeve më të njohura të ujit në këto treva dhe pikë takimin e pushimit me traditë të lashtë.

Kryetari, Kajoshaj, vizitoi punimet e zhvilluara në këtë vend dhe vlerësoi se ky projekt do të realizohet së shpejti, njoftojnë nga komuna e Tuzit.

Ai, po ashtu, u shpreh i kënaqur me punimet e deritashme dhe theksoi se ky vend i njohur meriton të ruhet dhe të ndërtohet për tu kultivuar në brezat që vijnë.

Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!