Camaj: I vetmi që mori para për vete është Isat Jakupi

Pasi që portali jonë  publikojë mbrëm akuzat e Isat Jakupit drejtuar partnerit të tij Nikollë Camaj ky i fundit në facebook ka sulmuar portalin Malësi.ME duke na quajtur portal të udbes.Portali jonë nuk ka asgjë kundra Nikollë Camaj dhe nuk mund të kuptojmë këtë sulm të Camaj drejtuar portalit tonë pasi që detyra jonë është të publikojmë lajme dhe ne nuk kemi shpikur asgjë por kemi publikuar atë që ka thënë partneri i tij.

Camaj poashtu shkruan se prej 22000 eurave të fushates që u takojnë të gjitha subjekteve që marrin pjesë në zgjedhje i vetmi person që ka marrë ndonje cent për vete është Isat Jakupi, i cili per 7 nenshkrime dhe 4 vota që u ka sjellë u ka kushtua mbi 1200 euro, prej te cilave 700 i ka marre ai personalisht. Camaj thotë që në moment që nuk i kanë dhanë tjera mjete ai kërcënoi se do te merret me këso zhgarravinash, shkruan Camaj.

Shperndaje