Shkrela, Gegaj dhe Dukaj kërcënohen me jetë

Siç shkruan portali nga Shqipëria pasqyrimi.com deputeti i PDS-së Luigj Shkrela, politikologu Kristjan Dukaj dhe ish deputeti Nikollë Gegaj janë kërcënuar me jetë.


Kërcënohen me jetë deputeti Luigj Shkreli, politikologu Kristjan Dukaj dhe ish deputeti Nikollë Gegaj

Duket që kërcënimet ndaj politikolgut shqiptar nga Mali i Zi, Kristjan Dukaj nuk kanë të ndalur. Kësaj rralle Kristjan Dukaj gjindet në mesin e deputetit shqiptar në parlamentin e Malit të Zi, Luigj Shkrela dhe ish deputetit shqiptar Nikollë Gegaj, të cilët kërcënohen me vdekje.

Fotografia e postuar në instagram nga luie_dushaj, tregon qartë këta tre shqiptar të cilët ai i quan tradhtar dhe i dënon me vdekje.
Kjo nuk është hera e parë që Kristjan Dukaj fiton kërcënime të tilla!/pasqyrimi.com

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!